Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Διαβάζοντας και απαντώντας στο tree mail.


Αγαπητοί μαθητές της Β και της Στ τάξης. 


Σήμερα, Σάββατο 27 Ιανουαρίου, μια ημέρα με αρκετό κρύο κι έναν πανέμορφο ήλιο,  διάβασα το tree mail σας. Η αλήθεια είναι πως όταν είδα την ερώτησή σας σχετικά με το ποιος έφτιαξε και πότε τον Παρθενώνα, σκέφτηκα αμέσως τον Έφιο Μαρίνο. Σας εξηγώ αμέσως το γιατί...
Είναι πολύ καλύτερα όταν συνεργάζομαι με τον
Έφιο Μαρίνο. Αυτός διαβάζει πολύ και ονειροπολεί συχνά στις σκέψεις και τη φαντασία των ανθρώπων. Είμαι πολύ πιο αποτελεσματική όταν συνεργάζομαι. Όχι όταν ανταγωνίζομαι, πράγμα που δεν μου αρέσει και αποφεύγω, αλλά όταν συνεργάζομαι. 
Δοκιμάστε το και σεις να δείτε τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Αν και έχω την εντύπωση πως ήδη συνεργάζεστε. Είδα τις φωτογραφίες που βγάλατε όταν ζωγραφίζατε για το τραγούδι "Αθήνα κόρη τ' ουρανού" και θέλω να σας πως πολλά ΜΠΡΑΒΟ!





Ξαναγυρίζω στο tree mail σας. Είδα την απορία σας και συνεργαστήκαμε με τον Έφιο Μαρίνο και φτιάξαμε ένα φυλλάδιο! Σας στέλνουμε εικόνες, περιγραφές, λεπτομέρειες και στοιχεία που μπορεί να μην φαντάζεστε ότι υπάρχουν. Για παράδειγμα...Ξέρατε ότι στον Παρθενώνα δεν υπάρχει πουθενά μα πουθενά μια ευθεία γραμμή;....Ότι είναι περίπου 13.500 διαφορετικά κομμάτια; Δεν υπάρχουν δύο ίδια κομμάτια δηλαδή!!!! 
Όλα αυτά θα τα δείτε παρακάτω...
Σας το παραθέτουμε και ελπίζουμε να λύσει κάθε απορία σας. 
Σοφία - Έφιος Μαρίνος 



Υ.Γ Χάρηκα πολύ που μιλήσαμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.